Loader

Ardor salon namještaja

Preduzeće ARDOR D.O.O. osnovano je 1996. godine, sa sjedištem u Banjaluci. Osnovna djelatnost preduzeća je prodaja i distribucija namještaja. Od osnivanja do danas razvili smo mrežu pouzdanih poslovnih saradnika i zadovoljnih kupaca kojima smo pomogli da svoj životni prostor oplemene, uljepšaju i upotpune namještajem iz našeg prodajnog asortimana. Preduzeće se ističe u maloprodaji namještaja u Banjalučkoj regiji, gdje smo već godinama etablirani kao vodeći distributer. Odgovarajući potrebama naših kupaca i želeći da unaprijedimo kvalitet našeg rada i ponudu namještaja, 2007. godine smo otvorili prvi distributivno - prodajni centar u Banjaluci, površine 6000 m2, u mirnom dijelu naselja Obilićevo.

Naš studio
spavanja

Smatrajući da spavanje i kvalitetan san čine krucijalni dio čovjekove svakodnevice, te osnovni preduslov zdravog, kvalitetnog, aktivnog i ispunjenog života pojedinca, u okviru naše ponude izdvojili smo studio spavanja.

Krevet nas prati od početka do kraja života, u njemu se rađamo i umiremo, volimo i odmaramo, okrepljujemo i opuštamo.

Istraživanja stanja sna u 20. vijeku potvrdila su da je spavanje osnovna biološka potreba za optimalno funkcionisanje vitalnih funkcija organizma, poput hrane i vazduha. Osim te veoma bitne činjenice, svjesni smo da izbor kreveta uveliko utiče na stanje mišića i skeletnog sistema u organizmu, pa tako, ako odaberete nekvalitetan krevet, pretvrd ili premekan, rizikujete bolove, u prvom redu, u leđima, kičmi ili čak napetost i grčenje mnogih mišića. Kako bi se osigurao optimalan san i odmor, krevet mora imati savršeno prilagođen sistem za postepeno opuštanje organizma, te individualnu udobnost. Vaše zdravlje je veoma bitno, stoga osigurajte sebi sve uslove za to.

Posebno bismo željeli naglasiti da se trudimo da našim kupcima pružimo najveći i najkvalitetniji asortiman dušeka i jastuka u saradnji s vodećim proizvođačima iz ove oblasti.

Naš tim se kroz dugogodišnji rad trudi da što kvalitetnije, brže i profesionalnije odgovori na potrebe kupaca, osluškujući pri tom kretanja i promjene na tržištu. U skladu s tim, konstantno ulažemo u edukaciju naših radnika i nastojimo da ih osposobimo da pronađu optimalna rješenja za sve zahtjeve koje kupac može postaviti.

Vodeći računa o individualnim potrebama i mogućnostima naših kupaca, potrudili smo se da osiguramo najbolji odnos cijene i kvaliteta naših proizvoda.

Nadamo se da ćete u nama prepoznati kvalitet koji se trudimo postići, te nam ukazati povjerenje i u našem timu pronaći saradnika u ostvarivanju svih vaših idejnih rješenja za opremanje svih vrsta stambenih i poslovnih jedinica. Želja nam je da na najpristupačniji način vaše želje i ideje provedemo u djela, na obostrano zadovoljstvo.

Na svijetu postoje samo dvije istinski važne stvari - dobar krevet i dobar par cipela, jer kad nisi u jednom, tada si u drugom.

- Kineska poslovica